Puppycursus

Puppycursus

 

In de puppy cursus leggen we de basis voor een goede relatie met je hond. We gaan werken aan het socialiseren en het zelfvertrouwen van de puppy. Dit doen we door middel van leuke oefeningen voor het leren van basisvaardigheden en het trainen van de aandacht voor het baasje. Je leert de lichaamstaal van je puppy te lezen en daarmee te begrijpen.

Info 

 

De Puppy cursus is voor hondjes tot 5 maanden oud en wordt gegeven op zaterdag ochtend of middag. Puppy’s vinden het donker vaak spannend en zijn ’s avonds moe. De cursus bestaat uit 15 lessen van 3 kwartier. Kosten 180 euro. 

 

Al spelend leren 

 

In de eerst paar lessen mogen de puppies – die bij elkaar passen qua grote en gedrag – even samen spelen onder begeleiding. Zodat er goed verteld kan worden wat er gebeurt en hoe je het gedrag van je puppy naar andere honden in goede banen kunt leiden. Maar ook leren hoe je pup met prikkels om moet gaan en dat hij niet overal iets mee hoeft. Er is een les op vreemd terrein om te kijken of de geleerde oefeningen ook toegepast kunnen worden in het dagelijks leven.

Oefeningen 

 

De oefeningen die voor gaan komen in de cursus zijn: naam, kijk, zit, af, hier, vrij commando, los en vast, spelen, rustig een koekje aanpakken, wandelen zonder trekken, halsband of tuigje aan laten doen, ook beheersing oefeningen en leuke puppy gym oefeningen.

Hondenschool Django

info@hondenschool-django.nl
06-22351782
Donkersvoortsestraat 6, 5741RL
Beek en Donk

K.V.K. nummer 81814534

 

 

Gecertificeerd instructeur