Prive les

 

Soms kan een privéles de voorkeur genieten boven een groepsles. Bijvoorbeeld als je wensen rondom de training heel specifiek zijn, of wanneer je zelf of je hond snel last hebt van overprikkeling. Een privé les kan ook als je bijvoorbeeld ergens net wat meer moeite mee hebt, bijvoorbeeld het trekken aan de lijn. In een privé les krijg je alle aandacht en kunnen we aan alle kleine puntjes aandacht schenken.

Info 

 

Een privé les bij de hondenschool is 25 euro en duurt een half uur. Een privé les op een locatie naar keuze is 35 euro + km vergoeding en duurt een half uur. Je kunt ook met 2 personen een privé les volgen dan deel je de kosten. Dus wil je een keer samen met je gezin, buurvrouw of beste vriend samen met de hond iets leuks doen dan kan dat. Privé les is voor zowel puppy’s als volwassen honden mogelijk.

Les op maat

 

Een les kan helemaal aangepast worden naar jou wensen. Over het algemeen zal een privé les gewoon bij mij op de hondenschool plaats vinden, maar het kan ook voorkomen dat je wat meer begeleiding thuis wilt. Je bent bijvoorbeeld ook welkom met je puppy. Eén op één coaching met informatie en passende oefeningen voor jou en je puppy in uw eigen omgeving met alle uitdagingen die u daar tegen komt en voor u van toepassing zijn. Heeft je hond last van gedragsproblemen – denk hierbij aan uitvallen aan de lijn, niet alleen kunnen zijn, het najagen van fietsers – en blijkt dat we dit niet samen kunnen oplossen met training en persoonlijke begeleiding, dan kan het zijn dat ik je doorstuur naar een gecertificeerd gedragstherapeut.

Boek nu de prive les van 30 minuten vanaf 25 euro

 

Hondenschool Django

info@hondenschool-django.nl
06-22351782
Donkersvoortsestraat 6, 5741RL
Beek en Donk

K.V.K. nummer 81814534

 

 

Gecertificeerd instructeur