In de kerstvakantie gaan de meeste honden trainingen niet door. Wil je dan toch met je hond bezig blijven of juist een keer iets anders doen? Dan kun je bij ons deelnemen aan een leuke mini-cursus van 2 lessen, die plaats vindt in de kerstvakantie. Je kunt kiezen uit een cursus apport, balans & coördinatie, hersenwerk of trickdog. 

 
 
 

Info 

 

De apport cursus is voor mensen en honden die graag bezig zijn met het spel apporteren. Als je hond graag dingen vasthoudt, maar ze nog niet helemaal terug kan brengen. Of als je een apport wilt aanleren voor bijvoorbeeld obedience sporten.
Alle onderdelen van een complete apport komen in de apport cursus aan bod.

In de cursus trickdog gaan we eraan werken zodat je thuis verder kunt trainen om leuke certificaten te behalen met je hond via domorewithyourdog. Dit is het bedrijf waar ik mijn trickdog instructeurs diploma behaald heb.

In de cursus balans & coördinatie leer je oefening hoe je je hond fit kunt houden en lichaamsbewust zijn kunt leren.

In de cursus hersenwerk gaan we werken met vaste spellen en hoe je die in stapjes kunt opbouwen. Ook gaan we spelletjes doen met spullen die de meeste mensen thuis wel hebben, zodat je zonder veel geld uit te geven ook je hond zijn leven kunt verrijken.

 

Info

 

2 lessen in de 2 weken van de kerstvakantie, de dagen verschillen per jaar. Les duurt 3 kwartier en een groepje bestaat uit 3 cursisten. 26 euro per mini-cursus.

 

Boek nu een kerstvakantie mini-cursus voor 26 euro.

 

Hondenschool Django

info@hondenschool-django.nl
06-22351782
Donkersvoortsestraat 6, 5741RL
Beek en Donk

K.V.K. nummer 81814534

 

 

Gecertificeerd instructeur