Gehoorzaamheidscursus 4

In de ze cursus gaan we de puntjes op de i zetten. Het is een doorlopende cursus, dus je kunt deze cursus zolang blijven volgen als je wilt. Elke cursus is weer net iets anders zodat het uitdagend blijft om allerlei gehoorzaamheid oefeningen vanuit de obedience te leren op een leuke manier. Zodat je een super luisterende hond krijgt en je een super team wordt. Samen lekker bezig blijven met je hond. Er worden nog steeds opvoeding gerichte oefeningen gedaan zoals nog beter los leren werken. Voor de afwisseling doen we ook ooit oefeningen/parcours uit de rally-obedience sport.

Info 

 

De cursus bestaat uit 10 lessen van 3 kwartier en kost 120 euro. Één van de lessen zal op een vreemde locatie zijn om de oefeningen ook te oefenen in een real life situatie. Je kunt deelnemen aan deze cursus als je hond minimaal 13 maanden is en je de gehoorzaamheidscursus 2 en 3 cursus gedaan hebt, of als je ergens anders al obedience gedaan hebt, maar dat word dan in een privé les bekeken.

Oefeningen

Oefeningen die voor gaan komen in de cursus:
Volg parcours, apporteren, los volgen, basis commando’s op, afstand, vooruit sturen, hoog apport, links en rechts sturen, blijven uit zicht, sorteren.

Boek nu de gehoorzaamheidscursus 4 van 10 lessen voor maar 120 euro

 

Hondenschool Django

info@hondenschool-django.nl
06-22351782
Donkersvoortsestraat 6, 5741RL
Beek en Donk

K.V.K. nummer 81814534

 

 

Gecertificeerd instructeur