Zomercursus

 

In de zomervakantie niet op vakantie, maar lekker thuis en wil je graag iets leuks ondernemen met je hond. Dan kun je bij ons een leuke uitdagende cursus volgen. Je kunt kiezen uit een cursus apport, balans & coördinatie, hersenwerk of trickdog. 

 Info 

 De apport cursus is voor mensen en honden die graag bezig zijn met het spel apporteren. Als je hond graag dingen vasthoudt, maar ze nog niet helemaal terug kan brengen. Of als je een apport wilt aanleren voor bijvoorbeeld obedience sporten.

In de cursus trickdog gaan we eraan werken zodat je thuis verder kunt trainen om leuke certificaten te behalen met je hond via domorewithyourdog. Dit is het bedrijf waar ik mijn trickdog instructeurs diploma behaald heb.

In de cursus balans & coördinatie leer je oefening hoe je je hond fit kunt houden en lichaamsbewust zijn kunt leren.

In de cursus hersenwerk gaan we werken met vaste spellen en hoe je die in stapjes kunt opbouwen. Ook gaan we spelletjes doen met spullen die de meeste mensen thuis wel hebben, zodat je zonder veel geld uit te geven ook je hond zijn leven kunt verrijken.

 

Deze cursussen worden gegeven in de zomervakantie en bestaan uit 2 lessen van 3 kwartier. Groepsgrote 4 à 5 cursisten. De cursus kost 26 euro.

Oefeningen

 

Bij de balans & coördinatie kun je denken aan de pootjes ergens opzetten en over een balansbaan lopen. Bij de hersenwerk cursus krijg je veel leuke spelletjes waarbij je hond veel moet nadenken. In de trickdog cursus ga je werken aan leuke trucjes zoals buigen, high five, kruipen en tussen je benen staan. Bij de apport komen alle onderdelen van een complete apport aan bod.

 

Boek nu een zomercursus
van 2 trainingen voor 26 euro

 

Hondenschool Django

info@hondenschool-django.nl
06-22351782
Donkersvoortsestraat 6, 5741RL
Beek en Donk

K.V.K. nummer 81814534

 

 

Gecertificeerd instructeur